Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023
"IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Administracja
Jan Bednarczyk – Burmistrz Miasta i Gminy Radków
Magdalena Bednarska-Wajerowska – Dyrektor Departamentu Funduszy Europejskich
Dariusz Chmura – Burmistrz Wołowa, Przewodniczący Konwentu Burmistrzów i Wójtów
Walery Czarnecki – Starosta Lubański
Paweł Czyszczoń – Dyrektor Wydziału Obszarów Wiejskich
Rafał Dutkiewicz – Prezydent Miasta Wrocławia
Zbigniew Dynak – Dyrektor Departamentu Rozwoju Regionalnego UM
Roman Kaczmarczyk – Burmistrz Lądka-Zdroju
Czesław Kręcichwost – Radny (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/rada-programowa-zielonej-doliny
Numer oferty: 02/2020/TŻ
Nazwa rozwiązania: Sposób wytwarzania obranych, podgotowanych bulw ziemniaka, pakowanych próżniowo, odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy o stabilnym, korzystnym zabarwieniu, nadających się do przechowywania chłodniczego Opis rozwiązania: Produkcja obranych, konserwowanych ziemniaków przeznaczonych do przechowywania chłodniczego stwarza szereg problemów związanych, zarówno z zahamowaniem ciemnienia miąższu bulw ale i ich (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kolorowe-ziemniaki-pakowane-prozniowo
Numer oferty: 04/2020/TŻ
Nazwa rozwiązania: Sposób wytwarzania koncentratu do sporządzania pyz na bazie suszu z ziemniaka surowego, odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy, o stabilnym i korzystnym zabarwieniu ugotowanej potrawy odpowiadającym użytemu surowcowi oraz o typowych cechach organoleptycznych pyz ziemniaczanych Opis rozwiązania: Istotą proponowanego rozwiązania jest sposób wytwarzania koncentratu do sporządzania pyz na bazie suszu z ziemniaka (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kolorowe-pyzy-ziemniaczane-koncentrat
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.