Wrocław, 26.02.2024 r.
ZAPYTANIE OFERTOWE 1/2024
Szanowni Państwo,
w związku z realizacją projektu pn. „Interakcje związków bioaktywnych z nośnikami podczas procesu suszenia soków owocowych” UMO-2019/01/Y/NZ9/00051 w ramach konkursu ALPHORN na polsko-szwajcarskie projekty badawcze, finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki, zwracamy się z prośbą o przesłanie oferty cenowej zgodnie z zakresem zadań (poniżej) w ww. projekcie.
1. Opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest realizacja zadań w ramach projektu pn. „Interakcje związków bioaktywnych z nośnikami podczas procesu suszenia soków owocowych”.
Zakres zadań przewidzianych w projekcie:
- opracowanie składu kompozycji układów modelowych na bazie soku z jagody kamczackiej, przy uwzględnieniu zawartości wybranego związku polifenolowego oraz nośnika
- opracowanie składu kompozycji układów modelowych na bazie soku z jagody kamczackiej, przy uwzględnieniu zawartości wybranego związku polifenolowego, kwasu askorbinowego oraz nośnika
- charakterystyka właściwości fizycznych proszków, tj. wilgotność, aktywność wody, barwa
- przygotowanie raportu dotyczącego opracowania składu kompozycji układów modelowych oraz ich charakterystyki w formie elektronicznej.
Termin realizacji zamówienia: od 07.03.2024 dnia 30.05.2024 r.
Zatrudnienie w ramach umowy cywilno-prawnej na okres do dnia 30.05.2024 (łączna ilość godzin – 110 h).
Miejsce zatrudnienia: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii
i Nauk o Żywności, Katedra Technologii owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych.
2. Warunki udziału niezbędne do spełnienia przez Wykonawcę
Wykonawca przedstawiający ofertę powinien spełniać następujące wymagania: Wykonawca przedstawiający ofertę powinien spełniać następujące wymagania:
- wykształcenie wyższe w obszarze technologii żywności (licencjat),
- umiejętność pracy w laboratorium analitycznym.
W celu potwierdzenia warunków udziału w postępowaniu Wykonawca dołączy do oferty dyplom ukończenia studiów na określonym kierunku i profilu potwierdzającym wykształcenie oraz zaświadczenie o statusie studenta.
3. Sposób wyboru oferty przez Zamawiającego
Zamawiający wybierze ofertę odpowiadającą wszystkim postawionym przez niego wymogom w pkt. 2 oraz o najniższej cenie brutto (cena brutto – waga 100%).
Wynagrodzenie powinno obejmować wszystkie koszty niezbędne do realizacji zamówienia.
4. Termin ważności oferty: 30 dni od daty złożenia oferty
5. Warunki płatności
Wynagrodzenie płatne będzie z projektu: „Interakcje związków bioaktywnych z nośnikami podczas procesu suszenia soków owocowych”.
Płatność zostanie zrealizowana przelewem na konto wskazane przez Wykonawcę w ciągu 30 dni od daty dostarczenia do siedziby Zamawiającego poprawnie wystawionego rachunku.
Podstawą do wystawienia rachunku jest przedstawienie podpisanego zestawienia godzin przepracowanych w danym miesiącu do pierwszego dnia roboczego miesiąca następującego po przepracowanym miesiącu.
Za dzień dokonania płatności uznaje się dzień obciążenia rachunku Zamawiającego.
6. Przygotowanie i złożenie ofert
Należy przedstawić:
Stawka za godzinę brutto: ………………… x 110 h = ………………….. Wartość zamówienia brutto
oraz informację, iż cena zawiera wszystkie koszty związane z całkowitym wykonaniem przedmiotu zamówienia.
Termin składania ofert upływa: 05.03.2024
Oferty należy składać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres anna.michalska@upwr.edu.pl
7. Inne
Wykonawca może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany warunków określonych w niniejszym zapytaniu ofertowym, o czym zawiadomi potencjalnych Wykonawców drogą elektroniczną. W przypadku wprowadzenia takich zmian Zamawiający może wyznaczyć inny termin składania ofert.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakończenia postępowania ofertowego bez wyboru którejkolwiek ze złożonych ofert bez podawania przyczyn takiego zakończenia postępowania.
Zamawiający wykluczy z postępowania Wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu. Ofertę Wykonawcy wykluczonego z postępowania uważa się za odrzuconą.
W toku oceny ofert Zamawiający może żądać od Wykonawców wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
Jeżeli Wykonawca, którego oferta została wybrana jako najkorzystniejsza, uchyla się od podpisania umowy lub realizacji zamówienia, Zamawiający może wybrać ofertę najkorzystniejszą spośród pozostałych ofert.
Zamawiający zastrzega sobie, że w przypadku, gdy w określonym terminie nie wpłynie żadna oferta lub wpłyną mniej niż 2 ważne oferty, może unieważnić postępowanie i przeprowadzić je ponownie.
Pobierz zapytanie w formacie PDF
Wrocław, 25.01.2024 r.
ZAPYTANIE OFERTOWE 1/2024
Szanowni Państwo,
w związku z realizacją projektu pn. „Zastosowanie fermentacji do zwiększenia funkcjonalności produktów odpadowych przemysłu olejarskiego i serowarskiego” na podstawie umowy
o dofinansowanie projektu numer SF-CO-FERBLEND/3/2021 zawartej w dniu 06.08.2021r.
z Narodowym Centrum Badań i Rozwoju, zwracamy się z prośbą o przesłanie oferty cenowej zgodnie z zakresem zadań (poniżej) w ww. projekcie.
1. Opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest realizacja zadań w ramach projektu pn. „Zastosowanie fermentacji do zwiększenia funkcjonalności produktów odpadowych przemysłu olejarskiego
i serowarskiego”.
Zakres zadań przewidzianych w projekcie:
− opracowanie procedur związanych z obróbką wstępną surowców w zależności od typu produktu,
− opracowanie procedur związanych z otrzymaniem fermentowanych produktów,
− analiza sensoryczna produktów (w tym, opracowanie wyników analizy w formie publikacji),
− opracowanie raportu dotyczącego przygotowania produktów projektowych.
Planowane zatrudnienie w ramach umowy cywilno-prawnej na okres 05.02.2024 - 31.03.2024 (łączna ilość godzin – 115 h).
Miejsce zatrudnienia: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych.
2. Warunki udziału niezbędne do spełnienia przez Wykonawcę
Wykonawca przedstawiający ofertę powinien spełniać następujące wymagania:
− wykształcenie wyższe w obszarze technologii żywności lub rolnictwa (magister),
− doświadczenie w publikowaniu artykułów naukowych z zakresu procesów przetwórczych żywności (publikacje naukowe - min. 3 z 1-szym autorstwem i/lub korespondencyjnym),
− biegła znajomość języka angielskiego
− znajomość obsługi specjalistycznego sprzętu laboratoryjnego tj. doświadczenie w obsłudze suszarek do żywności udokumentowane publikacjami
W celu potwierdzenia warunków udziału w postępowaniu Wykonawca dołączy do oferty:
kopię dyplomu ukończenia studiów na określonym kierunku i profilu potwierdzający wykształcenie oraz CV potwierdzające spełnienie ww. wymagań wraz z kopią publikacji w formacie pdf.
3. Sposób wyboru oferty przez Zamawiającego
Zamawiający wybierze ofertę odpowiadającą wszystkim postawionym przez niego wymogom w pkt. 2 oraz o najniższej cenie brutto (cena brutto – waga 100%).
4. Termin ważności oferty: 30 dni od daty złożenia oferty
5. Warunki płatności:
Wynagrodzenie płatne będzie z projektu: „Zastosowanie fermentacji do zwiększenia funkcjonalności produktów odpadowych przemysłu olejarskiego i serowarskiego”
Płatność zostanie zrealizowana przelewem na konto wskazane przez Wykonawcę w ciągu 30 dni od daty dostarczenia do siedziby Zamawiającego poprawnie wystawionego rachunku.
Podstawą do wystawienia rachunku jest przedstawienie podpisanego zestawienia godzin przepracowanych w danym miesiącu do pierwszego dnia roboczego miesiąca następującego po przepracowanym miesiącu.
Za dzień dokonania płatności uznaje się dzień obciążenia rachunku Zamawiającego.
6. Przygotowanie i złożenie ofert
Termin składania ofert upływa: 04.02.2024 r.
Należy przedstawić:
Stawka za godzinę brutto: …………..……… x 115 h = ……………… wartość zamówienia brutto
Oferty do zapytania ofertowego należy składać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres anna.michalska@upwr.edu.pl
7. Inne
Wykonawca może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany warunków określonych w niniejszym zapytaniu ofertowym, o czym zawiadomi potencjalnych Wykonawców drogą elektroniczną. W przypadku wprowadzenia takich zmian Zamawiający może wyznaczyć inny termin składania ofert.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakończenia postępowania ofertowego bez wyboru którejkolwiek ze złożonych ofert bez podawania przyczyn takiego zakończenia postępowania.
Zamawiający wykluczy z postępowania Wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu. Ofertę Wykonawcy wykluczonego z postępowania uważa się za odrzuconą.
W toku oceny ofert Zamawiający może żądać od Wykonawców wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
Jeżeli Wykonawca, którego oferta została wybrana jako najkorzystniejsza, uchyla się od podpisania umowy lub realizacji zamówienia, Zamawiający może wybrać ofertę najkorzystniejszą spośród pozostałych ofert.
Wrocław, 17.11.2023 r.
ZAPYTANIE OFERTOWE 2/2023
Szanowni Państwo,
w związku z realizacją projektu pn. „Interakcje związków bioaktywnych z nośnikami podczas procesu suszenia soków owocowych” UMO-2019/01/Y/NZ9/00051 w ramach konkursu ALPHORN na polsko-szwajcarskie projekty badawcze, finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki, zwracamy się z prośbą o przesłanie oferty cenowej zgodnie z zakresem zadań (poniżej) w ww. projekcie.
1. Opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest realizacja zadań w ramach projektu pn. „Interakcje związków bioaktywnych z nośnikami podczas procesu suszenia soków owocowych”.
Zakres zadań przewidzianych w projekcie:
- opracowanie ankiety związanej z przygotowaniem analizy sensorycznej (w języku angielskim),
- opracowanie wyników związanych z ankietą w formie raportu w wersji elektronicznej
- opracowanie wyników badania sensorycznego proszków
- opracowanie manuskryptu naukowego w języku angielskim
Termin realizacji zamówienia: 1.12.2023 - 31.03.2024
Zatrudnienie w ramach umowy cywilno-prawnej na okres 1.12.2023 - 31.03.2024 (łączna ilość godzin – 200 h).
Miejsce zatrudnienia: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych.
2. Warunki udziału niezbędne do spełnienia przez Wykonawcę
Wykonawca przedstawiający ofertę powinien spełniać następujące wymagania:
- wykształcenie wyższe w obszarze technologii żywności lub rolnictwa (magister),
- doświadczenie w publikowaniu artykułów naukowych z zakresu procesów przetwórczych żywności (publikacje naukowe - min. 3 z 1-szym autorstwem i/lub korespondencyjnym),
- biegła znajomość języka angielskiego
- znajomość obsługi specjalistycznego sprzętu laboratoryjnego tj. doświadczenie w obsłudze suszarek do żywności udokumentowane publikacjami
W celu potwierdzenia warunków udziału w postępowaniu Wykonawca dołączy do oferty:
kopię dyplomu ukończenia studiów na określonym kierunku i profilu potwierdzający wykształcenie oraz CV potwierdzające spełnienie ww. wymagań wraz z kopią publikacji w formacie pdf.
3. Sposób wyboru oferty przez Zamawiającego
Zamawiający wybierze ofertę odpowiadającą wszystkim postawionym przez niego wymogom w pkt. 2 oraz o najniższej cenie brutto (cena brutto – waga 100%).
Przez kwotę brutto rozumie się kwotę wynagrodzenia brutto wraz z narzutami na wynagrodzenia stanowiącymi koszt pracodawcy (jeżeli Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu będzie musiał takie koszty ponieść). Wynagrodzenie powinno obejmować wszystkie koszty niezbędne do realizacji zamówienia.
4. Termin ważności oferty: 30 dni od daty złożenia oferty
5. Warunki płatności:
Wynagrodzenie płatne będzie z projektu: „Interakcje związków bioaktywnych z nośnikami podczas procesu suszenia soków owocowych”
Płatność zostanie zrealizowana przelewem na konto wskazane przez Wykonawcę w ciągu 30 dni od daty dostarczenia do siedziby Zamawiającego poprawnie wystawionego rachunku.
Podstawą do wystawienia rachunku jest przedstawienie podpisanego zestawienia godzin przepracowanych w danym miesiącu do pierwszego dnia roboczego miesiąca następującego po przepracowanym miesiącu.
Za dzień dokonania płatności uznaje się dzień obciążenia rachunku Zamawiającego.
6. Przygotowanie i złożenie ofert
Termin składania ofert upływa: 25.11.2023 r.
Należy przedstawić:
Stawka za godzinę brutto: …………..……… x 200 h = ……………… wartość zamówienia brutto
Wskazana wyżej cena/stawka godzinowa brutto zawiera wszystkie koszty związane z całkowitym wykonaniem przedmiotu zamówienia.
Oferty do zapytania ofertowego należy składać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres anna.michalska@upwr.edu.pl
7. Inne
Wykonawca może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany warunków określonych w niniejszym zapytaniu ofertowym, o czym zawiadomi potencjalnych Wykonawców drogą elektroniczną. W przypadku wprowadzenia takich zmian Zamawiający może wyznaczyć inny termin składania ofert.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakończenia postępowania ofertowego bez wyboru którejkolwiek ze złożonych ofert bez podawania przyczyn takiego zakończenia postępowania.
Zamawiający wykluczy z postępowania Wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu. Ofertę Wykonawcy wykluczonego z postępowania uważa się za odrzuconą.
W toku oceny ofert Zamawiający może żądać od Wykonawców wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
Jeżeli Wykonawca, którego oferta została wybrana jako najkorzystniejsza, uchyla się od podpisania umowy lub realizacji zamówienia, Zamawiający może wybrać ofertę najkorzystniejszą spośród pozostałych ofert.
Zamawiający zastrzega sobie, że w przypadku, gdy w określonym terminie nie wpłynie żadna oferta lub wpłyną mniej niż 2 ważne oferty, może unieważnić postępowanie i przeprowadzić je ponownie.
Wrocław, 17.11.2023 r.
PRACA w sklepie ze zdrową żywnością Naturalne & Pyszne Delikatesy ul. Jaracza 73d Wrocław
Mam na imię Kalina, jestem właścicielką sklepu Naturalne & Pyszne Delikatesy we Wrocławiu. Jako zespół pomagamy klientom dbać o zdrowie. Chciałabym zaprosić Ciebie do współpracy na stanowisku sprzedawca i doradca klienta. Zobacz nasz FB:
https://www.facebook.com/naturalnepyszne
Jeśli…
a poza tym…
… to być może jesteś osobą która pasuje do naszego zespołu - pasjonatów zdrowego stylu życia. Jako zespół opiekujemy się sobą nawzajem, klientami i sklepem. Szukamy osoby, która chce się zaangażować w pracę, jest autentyczna i otwarta. Do Twoich obowiązków należeć będzie:
Od kandydatów oczekuję:
Wymagania:
Co oferuję:
Jak aplikować?
Wyślij do nas cv ze zdjęciem wraz z odpowiedzią na pytanie:
rekrutacja@centrumzdrowejdiety.pl
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz.883
Wrocław, 22.06.2023 r.
ZAPYTANIE OFERTOWE 1/2023
Szanowni Państwo,
w związku z realizacją projektu pn. „Interakcje związków bioaktywnych z nośnikami podczas procesu suszenia soków owocowych” UMO-2019/01/Y/NZ9/00051 w ramach konkursu ALPHORN na polsko-szwajcarskie projekty badawcze, finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki, zwracamy się z prośbą o przesłanie oferty cenowej zgodnie z zakresem zadań (poniżej) w ww. projekcie.
1. Opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest realizacja zadań w ramach projektu pn. „Interakcje związków bioaktywnych z nośnikami podczas procesu suszenia soków owocowych”.
Zakres zadań przewidzianych w projekcie:
- opracowanie składu kompozycji układów modelowych na bazie soku z dzikiej róży, przy uwzględnieniu zawartości wybranego związku polifenolowego oraz nośnika,
- opracowanie składu kompozycji układów modelowych na bazie soku z dzikiej róży, przy uwzględnieniu zawartości wybranego związku polifenolowego, kwasu askorbinowego oraz nośnika,
- opracowanie parametrów procesowych suszenie rozpyłowego umożliwiających uzyskanie produktów w formie proszków
- otrzymanie proszków na bazie układów modelowych poprzez suszenie rozpyłowe,
- charakterystyka właściwości fizycznych proszków, tj. wilgotność, aktywność wody, barwa
Termin realizacji zamówienia: 06.07.2023-29.09.2023
Zatrudnienie w ramach umowy cywilno-prawnej na okres 06.07.2023 - 29.09.2023 (łączna ilość godzin –200 h).
Miejsce zatrudnienia: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Katedra Technologii owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych.
2. Warunki udziału niezbędne do spełnienia przez Wykonawcę
Wykonawca przedstawiający ofertę powinien spełniać następujące wymagania:
- wykształcenie wyższe w obszarze technologii żywności (magister),
- znajomość metod analitycznych służących do określenia podstawowego składu chemicznego surowców roślinnych,
- udział w projektach badawczych lub w kole naukowym,
- znajomość obsługi specjalistycznego sprzętu laboratoryjnego tj. doświadczenie w obsłudze suszarki rozpyłowej udokumentowane publikacjami
- znajomość metod analitycznych służących do określenia podstawowej charakterystyki związanej z właściwościami fizycznymi produktów w postaci proszków
W celu potwierdzenia warunków udziału w postępowaniu Wykonawca dołączy do oferty dyplom ukończenia studiów na określonym kierunku i profilu potwierdzający wykształcenie oraz CV potwierdzające spełnienie ww. wymagań.
3. Sposób wyboru oferty przez Zamawiającego
Zamawiający wybierze ofertę odpowiadającą wszystkim postawionym przez niego wymogom w pkt. 2 oraz o najniższej cenie brutto (cena brutto – waga 100%).
Przez kwotę brutto rozumie się kwotę wynagrodzenia brutto wraz z narzutami na wynagrodzenia stanowiącymi koszt pracodawcy (jeżeli Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu będzie musiał takie koszty ponieść). Wynagrodzenie powinno obejmować wszystkie koszty niezbędne do realizacji zamówienia.
4. Termin ważności oferty: 30 dni od daty złożenia oferty
5. Warunki płatności:
Wynagrodzenie płatne będzie z projektu: „Interakcje związków bioaktywnych z nośnikami podczas procesu suszenia soków owocowych”
Płatność zostanie zrealizowana przelewem na konto wskazane przez Wykonawcę w ciągu 30 dni od daty dostarczenia do siedziby Zamawiającego poprawnie wystawionego rachunku.
Podstawą do wystawienia rachunku jest przedstawienie podpisanego zestawienia godzin przepracowanych w danym miesiącu do pierwszego dnia roboczego miesiąca następującego po przepracowanym miesiącu.
Za dzień dokonania płatności uznaje się dzień obciążenia rachunku Zamawiającego.
6. Przygotowanie i złożenie ofert
Termin składania ofert upływa: 04.07.2023 r.
Należy przedstawić:
Stawka za godzinę brutto:…………..……… x 200 h = ……………… wartość zamówienia brutto
Wskazana wyżej cena/stawka godzinowa brutto zawiera wszystkie koszty związane z całkowitym wykonaniem przedmiotu zamówienia.
Oferty do zapytania ofertowego należy składać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres anna.michalska@upwr.edu.pl
7. Inne
Wykonawca może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany warunków określonych w niniejszym zapytaniu ofertowym, o czym zawiadomi potencjalnych Wykonawców drogą elektroniczną. W przypadku wprowadzenia takich zmian Zamawiający może wyznaczyć inny termin składania ofert.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakończenia postępowania ofertowego bez wyboru którejkolwiek ze złożonych ofert bez podawania przyczyn takiego zakończenia postępowania.
Zamawiający wykluczy z postępowania Wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu. Ofertę Wykonawcy wykluczonego z postępowania uważa się za odrzuconą.
W toku oceny ofert Zamawiający może żądać od Wykonawców wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
Jeżeli Wykonawca, którego oferta została wybrana jako najkorzystniejsza, uchyla się od podpisania umowy lub realizacji zamówienia, Zamawiający może wybrać ofertę najkorzystniejszą spośród pozostałych ofert.
Zamawiający zastrzega sobie, że w przypadku, gdy w określonym terminie nie wpłynie żadna oferta lub wpłyną mniej niż 2 ważne oferty, może unieważnić postępowanie i przeprowadzić je ponownie.
Pobierz zapytanie ofertowe w formacie PDF
02.01.2023
BARTEX Bartol Sp. z o.o. Sp. k. - producent i importer w branży alkoholowej zatrudni na stanowisko:
Technolog produkcji w branży winiarskiej/Enolog
Miejsce pracy: Paproć k/ Nowego Tomyśla, woj. wielkopolskie
WYMAGANIA:
- wykształcenie wyższe - preferowany kierunek technologia winiarstwa, technologia żywności lub towaroznawstwo,
- doświadczenie w pracy stanowisku technologa w branży spożywczej,
- aktualna książeczka sanepidowska lub gotowość do jej wyrobienia,
- prawo jazdy kategorii B.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- wdrażanie i nadzorowanie procesu produkcji opracowanych receptur,
- opracowywanie nowych receptur i instrukcji technologicznych oraz udoskonalanie i zmienianie już istniejących,
- kontrola jakości surowców i produktów na każdym etapie,
- doradztwo w sprawach związanych z przechowywaniem i butelkowaniem win,
- przeprowadzanie badań (fizyczne, chemiczne i mikrobiologiczne) wina i pochodnych oraz wyjaśnianie ich wyników,
- degustacja win we wszystkich stadiach produkcji,
- dostarczanie handlowcom i sommelierom wszystkich potrzebnych informacji na temat wina.
OFERUJEMY:
- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- atrakcyjne wynagrodzenie powiązane z osiągniętymi wynikami,
- możliwość samodzielnej realizacji zadań,
- możliwość rozwoju zawodowego poprzez szkolenia.
Oferty zawierające CV prosimy za pomocą przycisku Aplikuj na e-mail kadry1@bartex.com.pl
Prosimy o dołączenie do CV następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE”. Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.
Odpowiadamy na wybrane oferty pracy.
Informujemy, że Administratorem danych jest Bartex Bartol spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa z siedzibą w Paproci, Paproć 111, 64-300 Nowy Tomyśl. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz innych aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
21.09.2022
Technolog żywności
Miejsce pracy: Mikstat
Nasze oczekiwania:
Oferujemy:
• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
• solidne wynagrodzenie, zależne od posiadanych umiejętności;
• stabilne warunki zatrudnienia w firmie będącej liderem w swojej branży;
• możliwość rozwoju zawodowego i zdobywania nowych doświadczeń;
• wyposażenie w niezbędne narzędzia pracy;
• wsparcie ze strony doświadczonych pracowników i przełożonych;
• szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne, możliwość stałego podnoszenia kwalifikacji zawodowych;
• przyjazną atmosferę pracy;
Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV :
Marta.kuklewska@hrworkforce.pl
Tel. 609 903 674
21.09.2022
17.03.2022
W związku z realizacją projektu pn. „Interakcje związków bioaktywnych z nośnikami podczas procesu suszenia soków owocowych” UMO-2019/01/Y/NZ9/00051 w ramach konkursu ALPHORN na polsko-szwajcarskie projekty badawcze, finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki, zwracamy się z prośbą o przesłanie oferty cenowej zgodnie z zakresem zadań (poniżej) w ww. projekcie.
zapytanie_ofertowe___1_2022_17032022.pdf
zapytanie_ofertowe__2_2022_17_032022.pdf
zapytanie_ofertowe_3_2022_17032022.pdf
10.01.2022
Europharma Alliance Sp. z o.o. organizacja o ugruntowanej pozycji na europejskim rynku wytwarzania kontraktowego suplementów diety, poszukuje osoby do podjęcia płatnego stażu w charakterze:
Asystent w Dziale Rozwoju Biznesu
Miejsce pracy: Rzeplin (pod Wrocławiem) - Szczegóły w pliku PDF
LIST INTENCYJNY w sprawie nawiązania współpracy z Uniwersytetem Przyrodniczym we Wrocławiu przez firmę Mlekovita. Szczegóły w pliku PDF…