Dziekanat

Pracownicy dziekanatu

Kierownik:

mgr Beata Równicka  -  tel. 071 320 7738, pok. 024

Biuro Rad Dyscyplin:

dr inż. Anna Krzyńska tel. 071 320 7739, pok. 026

Godziny otwarcia dziekanatu:

  • poniedziałek, wtorek, czwartek, piątek 9.00–15.00
  • środa – nieczynny

  Studia stacjonarne:

  • kierunek biotechnologia
    osoba prowadząca tok studiów: lic. Katarzyna Jankowiak
    tel. 71 320 7747, pokój nr 031

  • kierunek żywienie człowieka i dietetyka
    osoba prowadząca tok studiów: mgr Katarzyna Majkrzak-Romańska
    tel. 71 320 7747, pokój nr 031

  • kierunek technologia żywności i żywienie człowieka
    osoby prowadzące tok studiów:
    mgr Monika Skalczuk
    tel. 71 320 7748, pokój nr 031

  • kierunek zarządzanie jakością i analiza żywności
    osoby prowadzące tok studiów:
    studia I stopnia: Dorota Ficoń
    tel. 71 320 7745, pokój nr 030
    studia II stopnia: dr inż Mirosław Żmijewski
    tel. 71 320 7746, pokój nr 030

  • kierunek technologia i organizacja gastronomii
    osoba prowadząca tok studiów:
    dr inż. Mirosław Żmijewski
    tel. 71 320 7746, pokój nr 030

  • kierunek Food technology
    osoba prowadząca tok studiów:
    studia II stopnia: Dorota Ficoń
    tel. 71 320 7745, pokój nr 030

Praktyki studenckie:

dr inż. Mirosław Żmijewski, st. spec. ds. praktyk studenckich
tel. 71 320 7745, pokój nr 030

Sprawy socjalne studentów (stypendia, zapomogi):

Dorota Ficoń, tel. 71 320 7745, pokój nr 030

Studia doktoranckie w zakresie:

  • technologii żywności i żywienia

mgr Beata Równicka, tel. 71 320 7738, pokój nr 024