mgr Beata Równicka - tel. 071 320 7738, pok. 024
Biuro Rad Dyscyplin:
dr inż. Anna Krzyńska tel. 071 320 7739, pok. 026
kierunek biotechnologia
osoba prowadząca tok studiów: lic. Katarzyna Jankowiak
tel. 71 320 7747, pokój nr 031
kierunek żywienie człowieka i dietetyka
osoba prowadząca tok studiów: mgr Katarzyna Majkrzak-Romańska
tel. 71 320 7747, pokój nr 031
kierunek technologia żywności i żywienie człowieka
osoby prowadzące tok studiów: mgr Monika Skalczuk
tel. 71 320 7748, pokój nr 031
kierunek zarządzanie jakością i analiza żywności
osoby prowadzące tok studiów:
studia I stopnia: Dorota Ficoń
tel. 71 320 7745, pokój nr 030
studia II stopnia: dr inż Mirosław Żmijewski
tel. 71 320 7746, pokój nr 030
kierunek technologia i organizacja gastronomii
osoba prowadząca tok studiów:
dr inż. Mirosław Żmijewski
tel. 71 320 7746, pokój nr 030
Praktyki studenckie:
dr inż. Mirosław Żmijewski, st. spec. ds. praktyk studenckich
tel. 71 320 7745, pokój nr 030
Sprawy socjalne studentów (stypendia, zapomogi):
Dorota Ficoń, tel. 71 320 7745, pokój nr 030
Studia doktoranckie w zakresie:
mgr Beata Równicka, tel. 71 320 7738, pokój nr 024