Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Wpływ wybranych modyfikacji białek roślinnych na właściwości funkcjonalne i profil aminokwasowy otrzymanych preparatów
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/joanna-weronika-miedzianka-37.html

https://phd.upwr.edu.pl/dla-kandydatow/komisja-rekrutacyjna/dr-hab-inz-joanna-kaminska-13.html
Analiza potencjału biologicznego ekstraktu polifenolowego ze skórek Punica granatum L. na szczurzym modelu zespołu metabolicznego
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/joanna-niewiadomska-34.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/instytut-inzynierii-srodowiska/jednostki/laboratorium-badan-srodowiskowych-7.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/struktura-wydzialu/katedra-genetyki/badania-naukowe/estimation-of-snp-effects-underlying-traits-routinely-recorded-in-dairy-cattle-9.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/struktura-wydzialu/katedra-genetyki/badania-naukowe/search-for-mutations-causal-for-the-variation-of-quantitive-traits-based-on-bovine-genome-sequence-4.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie-lat-i-kierunkow-studiow/bioeconomy-8.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/nauka/seminarium-srodowiskowe/11-czerwca-2021-r-wplyw-obserwowanego-ocieplenia-klimatu-na-zmiany-terminow-faz-rozwojowych-roslin-27.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/czynniki-ksztaltujace-jakosc-winogron-i-win-11.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/przeciery-nektary-i-soki-jablkowe-o-wysokiej-wartosci-prozdrowotnej-8.html

Rezultaty: 101 - 110 z 67 podstron

  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 67