Centrum Produktu Regionalnego Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu to miejsce, w którym tradycyjne serowarstwo, browarnictwo, winiarstwo, przetwórstwo mięsne i owocowo-warzywne będzie przekazywane w nowoczesny sposób. Jak podkreśla dr inż. Marek Szołtysik z Katedry Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych, dynamicznie rozwijający się segment żywności rzemieślniczej potrzebuje wsparcia merytorycznego. Stąd pomysł na powstanie CPR.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zywnosc-rzemieslnicza-ze-wsparciem-upwr-3700.html
Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt:
dr inż. Sebastian Opaliński
Wydział Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji:
dr inż. Krzysztof Sośnica
dr inż. Marek Trojanowicz
Wydział Medycyny Weterynaryjnej:
dr Dorota Bukowska
dr Michał Dzięcioł
dr Jakub Nicpoń
dr Artur Niedźwiedź
dr Katarzyna Płoneczka-Janeczko
Wydział Nauk o Żywności:
dr Małgorzata Grabarczyk
dr inż. Tomasz Kulik
dr inż. Roman Marecik
dr Daria Szymanowska-Powałowska
Wydział Przyrodniczo-Technologiczny:
dr inż. (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorzy-habilitowani--ktorzy-odebrali-nominacje-inauguracja-roku-akademickiego-2016-2017
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.