Nagrody w dziedzinie dydaktycznej I, II i III stopnia indywidualne i zespołowe:
Urszula Ambroziak
Dr Wiesław Bielas
Prof. Jerzy Bieniek
Dr Anna Bocheńska-Skałecka
Dr Filip Boratyński
Dr Anna Chojnacka
Dr hab. Aleksander Chrószcz, prof. UPWr
Dr hab. Kazimierz Ćmielewski, prof. UPWr
Dr Jolanta Dąbrowska
Dr Grzegorz Dejneka
Dr Arkadiusz Dyjakon
Agnieszka Gałek
Dr hab. Witold Gładkowski
Dr Piotr Gołuch
Dr hab. Aleksandra Halarewicz, prof. UPWr
Igor Jankowski
Dr Grzegorz Jóźków (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-wszystkich-nagrodzonych
Projekty doktoranów realizowane w INoGiOŚ:
Czynniki decydujące o degradacji biowęgla w glebie w kontekście możliwości wykorzystania węgla pirogenicznego jako narzędzia sekwestracji CO2 - mgr Magdalena Bednik, promotorzy: dr hab. E. Jamroz prof. UPWr i dr hab. A. Medyńska-Juraszek
Współczesna transformacja gleb czarnoziemnych w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem właściwości i przemian materii organicznej - mgr Michał Dudek, promotorzy: dr hab. B. Łabaz prof. UPWr i dr hab. A. (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/projekty/projekty-doktorantow
SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA od 01.07.2024 r.
A. Członkowie rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego uprawnieni do głosowania we wszystkich sprawach, którzy spełniają warunki określone w § 21 i 129 Statutu UPWr:
1. Prof. dr hab. Agnieszka Kita – przewodnicząca
2 Dr hab. Anna Dąbrowska, profesor uczelni – z-ca przewodniczącej
3. Prof. dr hab. Mirosław (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/technologia-zywnosci-i-zywienia/sklad-rady-dyscypliny
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.