Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Zarządzanie jakością i analiza żywności, do roku akademickiego 2022/2023 "CAROTA" Sp.z o.o. Bardo"CEKO" Sp. z o.o. Goliszew"CHRUPEX" WYTWÓRNIA CHRUPEK Bożena Cepuch, Wrocław"NORDIS" Chłodnie Polskie sp. z o.o. Wrocław"PIEKARNIA FAMILIJNA" SP. J. ELŻBIETA KOWALCZYK WITOLD KOWALCZYK"RUNOLAND" sp. z ograniczoną odpowiedzialnością - sp. j. Góra"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. Kleszczów"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W LESZNIE"SULIMAR" Sp. z (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/zarzadzanie
Prof. Mirosław Anioł3’-Amino-4-benzyloksychalkon i sposób otrzymywania 3’-amino-4-benzyloksychalkonu2’-Metoksy-3-metoksy-4-benzyloksychalkon i sposób otrzymywania 2’-metoksy-3-metoksy-4-benzyloksychalkonu4’-Amino-3-metoksy-4-benzyloksychalkon i sposób otrzymywania 4’-amino-3-metoksy-4-benzyloksychalkonu4’-Amino-4-etylochalkon i sposób otrzymywania 4’-amino-4-etylochalkonu4’-Amino-4-karboksychalkon i sposób otrzymywania 4’-amino-4-karboksychalkonu2’-Amino-3-metoksy-4-benzyloksychalkon i (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-zdobywcow-patentow
Nowo mianowana profesor Alicja Kucharska o swojej naukowej miłości, czyli dereniu, którym zajmuje się już 18 lat i który ciągle dostarcza nowych pomysłów do badań naukowych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prof-alicja-kucharska--deren-to-moja-milosc-3895.html
Radosław Ratajszczak, prezes Wrocławskiego Ogrodu Zoologicznego, profesorem honorowym Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Nam mówi o mądrej miłości do zwierząt.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prezes_zoo_przegralismy_walke_o_przyrode-272.html
Prof. Wojciech Dobicki z Katedry Limnologii i Rybactwa o chorobie wieku dziecięcego, z której nie wyrósł i która przerodziła się naukową pasję.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prof_dobicki_nominacja_belwederska_to_satysfakcja_i_ulga-240.html
Nowo mianowana prof. Edyta Kostrzewa-Susłow o wyjątkowych właściwościach flawonoidów, odkrywaniu tradycyjnej medycyny i marzeniach naukowca.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/rosliny-na-zdrowie-dwa-3357.html
Nowo powołany profesor Robert Kupczyński z Wydziału Biologii i Hodowli Zwierząt o mądrości krów, ich wpływie na rozwój cywilizacji, żywności funkcjonalnej i o tym, co stosunek do zwierząt mówi o człowieku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prof-kupczynski--mleko-w-moim-domu-jest-zawsze-3375.html
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności dr Agnieszka Bartmańska – uzyskała stopień doktora habilitowanego w dziedzinie nauk ścisłych i przyrodniczych w dyscyplinie nauki biologiczne na podstawie cyklu publikacji pod tytułem: „Biologicznie aktywne flawonoidy chmielu i ich pochodne otrzymywane metodami biotechnologicznymi”, nadany uchwałą Rady Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności z dnia 11 czerwca 2019 roku dr inż. Filip Boratyński – uzyskał stopień doktora habilitowanego w (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorzy-habilitowani--ktorzy-odebrali-promocje-poczas-inauguracji-roku-akademickiego-2019-2020
Prof. Aleksandra Mirończuk, Estera Trzcina i dr Luca Demarchi to tegoroczni stypendyści programu im. Bekkera Narodowej Agencji Wymiany Akademickiej. Na swoje projekty zdobyli ponad pół miliona złotych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/troje-naukowcow-z-upwr-ze-stypendium-bekkera-4014.html
Barbara Barańska-Malinowska, dyrektor Biblioteki Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, nie żyje. – Za szybko, za pół roku miała mieć wszystko dopięte na ostatni guzik w najlepiej zarządzanej w Polsce bibliotece uczelnianej – mówią jej podwładni i szefowie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zegnamy-barbare-baranska-malinowska-3486.html

Rezultaty: 1361 - 1370 z 145 podstron

  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 145