Kilka tysięcy wrocławian przyjechało do Pawłowic na VI Święto sera i wina. Nie tylko mogli kupić sery i wina, ale też wysłuchać gawędy Katarzyny Bosackiej i kibicować uczestnikom studenckiego konkursu o tytuł mistrza kuchni, w którym walczono o Nagrodę Rektora.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/tlumy_na_vi_swiecie_sera_i_wina-114.html
prof. dr hab. inż. Bernard Kontny
–
dziekan
dr hab. inż. Daniel Garlikowski
–
przewodniczący Komitetu Organizacyjnego
mgr inż. Halina Dzieżyc
–
sekretarz
dr hab. inż. Ryszard Pokładek
–
prezes Zrzeszenia Absolwentów Wydziału
dr hab. inż. Maria Hełdak
prof. dr hab. Edward Hutnik
dr hab. Wojciech Jakubowski
dr hab. inż. arch. Aleksandra Lis
mgr Agnieszka Musik
dr hab. inż. Witold Rohm, prof. nadzw.
dr hab. inż. Tomasz Tymiński
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/historia--misja-i-strategia/65-lat-wydzialu/komitet-organizacyjny
Sery od podszewki, pokazy kulinarne, wyróżnienia dla najlepszych winiarzy i serowarów – III Święto Sera i Wina przyciągnęło do Pawłowic smakoszy, znawców, producentów i tych, którzy uczą, jak produkować najlepiej.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/bylo_pysznie_i_regionalnie-727.html
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.