Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-marta-rychtarska-8-11-2022-r--51.html

https://upwr.edu.pl/ogloszenia/iluminacja-parku-na-pawlowicach-konkurs-projektow-studenckich/noce-i-dnie-5.html

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-marta-jurga-zotow-19-12-2022-r--58.html

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-arch-kraj-jowita-pyszczek-25-10-2023-r--102.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/ogloszenia/zaproszenie-na-publiczna-obrone-rozprawy-doktorskiej-mgr-inz-amadeusza-walczaka-54.html
w sprawie zarekomendowania kandydata na członka Rady Doskonałości Naukowej w latach 2024-2027
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-senatu/2023-rok/uchwala-nr-362023-senatu-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-30-czerwca-2023-roku-37.html

https://upwr.edu.pl/badania/szkola-doktorska/tematy-badawcze-i-promotorzy/dziedzina-nauk-rolniczych-3.html
Nauka, biznes i samorządy spotykają się w jednym miejscu, aby dyskutować i tworzyć rozwiązania gwarantujące polskiej gospodarce wzrost. Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu jest współorganizatorem rzeszowskiego forum.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/ii_forum_inteligentnego_rozwoju-530.html
Stworzenie centrum analizy sensorycznej żywności z ukierunkowaniem na novel food – to długofalowy cel związany z projektem SEASONED prof. Agnieszki Kity, przewodniczącej Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia i lidera WZB „Żywność i zdrowie”.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/upwr-z-projektem-z-programu-horizon-widera-3825.html
Spośród 117 kandydatów z całego świata do programu stypendialnego MSD Animal Health &FVE 2020 wybrano 36 studentów. Wśród nich jest Marta Kawicka z trzeciego roku weterynarii na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, której mentorką jest prof. Agnieszka Noszczyk-Nowak.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studentka-weterynarii-stypendystka-msd-animal-health-fve-2020-3465.html

Rezultaty: 191 - 200 z 75 podstron

  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 75