Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-222022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-10-marca-2022-roku-22.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, którego przedmiotem jest Dostawa odczynników i drobnych materiałów laboratoryjnych w ramach projektu pn. „Innowacyjne metody chowu bydła w celu uzyskania najlepszej jakości dolnośląskiej wołowiny” realizowanego w ramach działania 16 „Współpraca” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich na (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2021-rok/zarzadzenie-nr-332021k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-6-kwietnia-2021-roku-33.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, którego przedmiotem jest Dostawa odczynników i drobnych materiałów laboratoryjnych w ramach projektu pn. „Innowacyjne metody chowu bydła w celu uzyskania najlepszej jakości dolnośląskiej wołowiny” realizowanego w ramach działania 16 „Współpraca” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich na (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2021-rok/zarzadzenie-nr-982021k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-5-lipca-2021-roku-98.html
Jacek Łyczko, doktorant w Katedrze Chemii UPWr, zdobył niemal 1,5-milionowy grant Narodowego Centrum Badań i Rozwoju na stworzenie nowej generacji środków regulujących apetyt. Wykorzysta do nich naturalne i bezpieczne zapachy.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zapachy-regulujace-apetyt-badania-z-programu-lider-na-upwr-3395.html
Nagrody za całokształt działalności naukowej, dydaktycznej i organizacyjnej prof. dr hab. Andrzej Filistowicz prof. dr hab. Bogusław Fuchs prof. dr hab. Jan Kuryszko prof. dr hab. Janusz A. Madej prof. dr hab. Józef Szlachta Nagrody w dziedzinie badań naukowych Indywidualne i zespołowe I, II i III stopnia prof. dr hab. inż. Mirosław Anioł     prof. dr hab. Jacek Bania dr inż. Agnieszka Bartmańska prof. dr hab. inż. Jerzy Bieniek dr hab. Jan Bocianowski dr hab. inż. Dorota (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych-2017
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej indywidualne i zespołowe I, II i III stopnia: dr Wiesław BIELAS dr inż. Małgorzata BINIAK-PIERÓG dr inż. Anna BOCHEŃSKA-SKAŁECKA dr Hieronim BOROWICZ dr hab. inż. Kazimierz ĆMIELEWSKI, prof. nadzw. dr Grzegorz DEJNEKA dr Kamila GLIŃSKA-SUCHOCKA dr inż. Mirosław KACZAŁEK dr hab. inż. Robert KALBARCZYK, prof. nadzw. Dr inż. Jan KAZAK dr Liliana KICZAK dr inż. Wojciech KILIAN dr Katarzyna KOSEK-PASZKOWSKA                                          dr inż. Piotr (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych-2016
Na Wydziale Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu są m.in. koła naukowe dla studentów zainteresowanych architekturą krajobrazu, planowaniem przestrzennym czy geodezją.
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/przewodnik-po-kolach-naukowych-wiksig-306.html
Za nami pierwsza dwudniowa edycja Święta sera i wina. Były tłumy przy stoiskach wystawców, warsztaty serowarskie, winiarskie, zwiedzanie nowo otwartej serowarni i warsztaty dla dzieci. Na Pawłowicach gościł też finalista MasterChef, Mateusz Krojenka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/tlumy-wroclawian-na-swiecie-sera-i-wina-4133.html
O tym jak można ulepszyć dziekanat, jak wyglądała praca w nim kiedyś, jak być może będzie wyglądała w przyszłości i o kilku zabawnych anegdotach opowiadają pracownicy dziekanatu Wydziału Przyrodniczo-Technologicznego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jaki-bedzie-dziekanat-w-przyszlosci-3811.html
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023 "IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii

Rezultaty: 191 - 200 z 24 podstron

  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 24