Nauki biologiczne
Kamila Liman – Wykorzystanie biologii syntetycznej do konstrukcji szczepu drożdży Yarrowia lipolytica w kierunku wydajnej produkcji likopenu
Katarzyna Krajewska – Rola układu molekularnego IncRNA MEG3-miR19a-BMP4 w biologii komórek tkankikostnej
Klaudia Bukowiec – Badanie wpływu poziomu nadtlenienia hodowli na proces biosyntezy lipidów przez drożdże Yarrowia lipolytica
Technologia żywności i żywienia
Kamil Haładyn – Powłoki polisacharydowe jako czynnik kształtujący (...)
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/studenckie-projekty-badawcze/mlode-umysly-young-minds-project/zwyciezcy-i-edycji2
Skład Rady Naukowej Dyscypliny Weterynaria
Członkowie Rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego
prof. dr hab. Wojciech Niżański
prof. dr hab. Jacek Bania
prof. dr hab. Jarosław Bystroń
prof. dr hab. Anna Chełmońska-Soyta
prof. dr hab. Paweł Chorbiński
prof. dr hab. Andrzej Gaweł
prof. dr hab. Maciej Janeczek
prof. dr hab. Zdzisław Kiełbowicz
prof. dr hab. Arkadiusz Miążek - Przewodniczący Rady
prof. dr hab. Jakub Nicpoń
prof. dr hab. Artur Niedźwiedź - Prodziekan ds. (...)
https://wmw.upwr.edu.pl/nauka/rada-dyscypliny/sklad-rady-dyscypliny
Najlepszy Dyplom Roku
mgr inż. Jessica Brzezowska – Technologia żywności i żywienie człowieka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
mgr inż. Bartosz Czech – Bioinformatyka, Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt
Wyróżnienia dla najlepszych absolwentów uczelni
mgr inż. Agata Kociołek – agrobiznes
mgr inż. arch. kraj. Aleksandra Blecharz – architektura krajobrazu
mgr Arkadiusz Dziech – biologia
mgr inż. Bartosz Czech – bioinformatyka
mgr inż. Aleksandra Prażmowska – (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/najlepsi-absolwenci-upwr-inaguracja-roku-akademickiego-2019-2020
Konkurs pn. „OZE w obiektywie studentów Inżynierii Środowiska” na najładniejszą fotografię z zakresu Odnawialnych Źródeł Energii został ogłoszony w dniu 23 czerwca 2019 r. przez Dyrektora Instytutu Inżynierii Środowiska dr hab. inż. Mirosława Wiatkowskiego, prof. UPWr
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/konkurs-oze-w-obiektywie-studentow-is-250.html
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.