Kadra dydaktyczna i badawcza
Instytutu Nauk o Glebie, Żywienia Roślin i Ochrony Środowiska
Dr inż. Jakub Bekier pokój 210 budynek C-1
Prof. dr hab. Adam Bogacz pokój 107 bud. C-1
Dr hab. Irmina Ćwieląg-Piasecka prof. UPWrpokój 119 budynek C-1
Dr inż. Magdalena Dębicka pokój 217 budynek C-1
Prof. dr hab. Bernard Gałkaprof. UPWr pokój 512 budynek CDN
Dr inż. Krzysztof Gediga pokój 310 budynek C-1
Prof. dr. hab. Elżbieta Jamroz pokój 115 budynek C-1
Dr inż. Paweł Jezierski (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/dydaktyka/kadra-dydaktyczna
DZIEKANAT
BIURO OBSŁUGI STUDENTA
ul. Grunwaldzka 5550-357 Wrocław
pokój 1.09
mail: dziekanat.wgpiak@upwr.edu.pl
Szanowni Państwo,
uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z osobą zajmującą się obsługą kierunku, który Państwa dotyczy. W celu otrzymania zaświadczenia bardzo prosimy o kontakt e-mail ze zgłoszeniem zapotrzebowania i oczekiwanie na potwierdzenie zwrotne o przygotowanym dokumencie, skróci to czas obsługi.
Jednocześnie informujemy, że Dziekanat nie ma możliwości przekierowania (...)
https://wgpiak.upwr.edu.pl/wydzial/dziekanat
Numer oferty: 05/2020/TŻ
Nazwa rozwiązania: Receptura oraz sposób wytwarzania bułki tartej (panierka) z dodatkiem surowca odpadowego z przetwórstwa ziemniaka. Opis rozwiązania: Innowacyjnym aspektem rozwiązania jest wykorzystanie produktu ubocznego, który powstaje w przetwórstwie ziemniaków. Ze względu na wysoką zawartość włókna pokarmowego, a także składników mineralnych, jego dodatek nadaje cech funkcjonalnych gotowej panierce. Produkt finalny cechuje się więc wysoką zawartością (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/bulka-tarta-z-dodatkiem
Numer oferty: 07/2020/TŻ
Nazwa rozwiązania: Receptura oraz technologia wytwarzania ciasta kruchego na bazie mąki owsianej. Opis rozwiązania: W celu zwiększenia możliwości wykorzystania surowców powstałych z owsa opracowano recepturę oraz sposób wykonania ciasta kruchego na bazie mąki owsianej (100%). Zastosowana modyfikacja pozwoliła stworzyć produkt o możliwościach wykorzystania zbliżonych do ciasta tradycyjnego. Zastosowanie oferowanej technologii: Obecnie na rynku znaleźć można dość (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kruche-ciasto-z-maki-owsianej
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.