Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Doktorantka Szkoły Doktorskiej UPWr Agata Bisiecka dzięki nauce rozwiązuje zagadki z przeszłości, a także pomaga wymiarowi sprawiedliwości w identyfikacji ludzkich szczątków.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pokaz-mi-swoja-czaszke-a-powiem-ci-kim-jestes-3657.html
elektorzy w kadencji 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-42020-uczelnianej-komisji-wyborczej-11.html
Studia inżynierskie na kierunku technologia i organizacja gastronomii – to odpowiedź nie tylko na potrzeby rynku, ale też samych studentów. Agata Kurasiewicz i Izabela Florek są właśnie na praktyce u Zbigniewa Koźlika, jednego z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni, współtwórcy – razem z Dolnośląską Organizacją Turystyczną – Dolnośląskiego Szlaku Kulinarnego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/specjalisci-od-gastronomii-z-dyplomem-3842.html
Trzy studentki Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności zmierzą się w finale konkursu kulinarnego o nagrody JM Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu „Pojedynek mistrzów kuchni”. To Pola Blak, Agata Kurasiewicz i Justyna Owsianka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pojedynek-mistrzow-kuchni-oto-finalistki-3886.html

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-inzynierii-ksztaltowania-srodowiska-i-geodezji/skn-wspornik/skn-wspornik-1.html
Finiszuje z doktoratem i właśnie dostała fundusze na projekt realizowany w ramach konkursu Preludium. Promotorką Agaty Matery, studentki Szkoły Doktorskiej UPWr jest prof. Ewa Huszcza.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorantka-upwr-z-grantem-z-preludium-4423.html
SKN Wspornik powstało 6 grudnia, a to data, która zobowiązuje. Po raz czwarty studenci zebrali pieniądze i wyremontowali pomieszczenia Wrocławskiego Centrum Opieki i Wychowania.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/skn_wspornik_jak_swiety_mikolaj-44.html
Dr Agata Wojciechowicz-Budzisz przez najbliższy rok będzie realizowała projekt zatytułowany „Charakterystyka zakwasów piekarskich przygotowanych na bazie pseudozbóż z udziałem słodów specjalnych” – tym pseudozbożem, z którego będzie otrzymywać zakwasy będące bazą do wypieku pieczywa, będzie komosa ryżowa, inaczej quinoa: biała, czerwona i czarna.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/dr-wojciechowicz-budzisz-i-komosa-ryzowa-3941.html
Najlepszy Dyplom Roku mgr inż. Jessica Brzezowska – Technologia żywności i żywienie człowieka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności mgr inż. Bartosz Czech – Bioinformatyka, Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt Wyróżnienia dla najlepszych absolwentów uczelni mgr inż. Agata Kociołek – agrobiznes mgr inż. arch. kraj. Aleksandra Blecharz – architektura  krajobrazu mgr Arkadiusz Dziech – biologia mgr inż. Bartosz Czech – bioinformatyka mgr inż. Aleksandra Prażmowska – (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/najlepsi-absolwenci-upwr-inaguracja-roku-akademickiego-2019-2020
Studentka 3 roku Inżynierii Środowiska Uniwersytetu Przyrodniczego – Agata Litwin została Mistrzynią Polski w Triathlonie i V-ce Mistrzynią Europy w Aquathlonie!
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/studentka-inzynierii-srodowiska-mistrzynia-polski-w-triathlonie-23.html

Rezultaty: 21 - 30 z 21 podstron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 21