Owady są naszą przyszłością, ale nie jesteśmy na nią gotowi – w kolejnym podcaście z cyklu „Mamy zielone pojęcie” dr Paweł Migdał i dr Anna Żołnierczyk mówią nie tylko o tym, jak smakują owady, ale też dlaczego warto je jeść.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jak-smakuja-owady-3916.html
Przewodnicząca – dr hab. inż. Joanna KamińskaCzłonkowie:
prof. dr hab. Leszek Kuchar,
prof. dr hab. inż. Kazimierz Ćmielewski,
dr hab. inż. Jolanta Dąbrowska,
dr hab. inż. Jan Kapłon,
dr hab. inż. Katarzyna Pawęska,
dr hab. inż. Marian Żuber,
dr hab. inż. Wojciech Orzepowski,
dr hab. Jacek Leśny,
dr hab. inż. Beata Olszewska,
dr inż. Paweł Dąbek,
dr inż. Anna Uciechowska-Grakowicz,
dr inż. Matylda Tankiewicz,
lic. Monika Ilnicka,
mgr inż. Bogna Buta (doktorantka),
Marta Kuńka (...)
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/system-zapewnienia-jakosci-ksztalcenia/wydzialowa-komisja-zjk
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.