Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Osiemnaście osób z Dolnego Śląska zaangażowanych w rozwój regionalny oraz obszarów wiejskich wyjechało do Doliny Loary, przyjrzeć się działalności najstarszej francuskiej spółdzielni rolniczej Terrena.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/kooperatywa_terrena_czyli_jak_to_robia_francuzi-254.html
w sprawie ustalenia i ogłoszenia wyniku wyborów członków Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu na kadencję 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/uchwala-nr-62020-uczelnianej-komisji-wyborczej-z-dnia-21-wrzesnia-2020-r--42.html
w sprawie ustalenia i ogłoszenia wyniku wyborów członków Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu na kadencję 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/uchwaly-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/uchwala-nr-62020-uczelnianej-komisji-wyborczej-z-dnia-21-wrzesnia-2020-r--13.html
Podczas 29. Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy ponownie zagrali studenci, absolwenci i pracownicy wrocławskich uczelni. Do tej pory sztab przy UPWr zebrał już 185 tys. zł, ale licznik nadal bije. Można się jeszcze przyłączyć.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studencki-sztab-wosp-po-raz-czwarty-na-upwr-3462.html
Numer oferty:  05/2020/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Receptura oraz sposób wytwarzania bułki tartej (panierka) z dodatkiem surowca odpadowego z przetwórstwa ziemniaka. Opis rozwiązania: Innowacyjnym aspektem rozwiązania jest wykorzystanie produktu ubocznego, który powstaje w przetwórstwie ziemniaków. Ze względu na wysoką zawartość włókna pokarmowego, a także składników mineralnych, jego dodatek nadaje cech funkcjonalnych gotowej panierce. Produkt finalny cechuje się więc wysoką zawartością (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/bulka-tarta-z-dodatkiem
Numer oferty:  07/2020/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Receptura oraz technologia wytwarzania ciasta kruchego na bazie mąki owsianej. Opis rozwiązania: W celu zwiększenia możliwości wykorzystania surowców powstałych z owsa opracowano recepturę oraz sposób wykonania ciasta kruchego na bazie mąki owsianej (100%). Zastosowana modyfikacja pozwoliła stworzyć produkt o możliwościach wykorzystania zbliżonych do ciasta tradycyjnego. Zastosowanie oferowanej technologii: Obecnie na rynku znaleźć można dość (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kruche-ciasto-z-maki-owsianej

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/lek-wet-magdalena-kulus-19-11-2021-r--16.html
„Zobacz, poznaj i eksperymentuj” – to hasło, które już od dłuższego czasu przyświeca nam podczas organizowania zajęć dla uczniów szkół średnich na Wydziale Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji.
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/instytut-inzynierii-srodowiska/aktualnosci/zobacz--poznaj-i-eksperymentuj-136.html
w sprawie powołania zespołu ds. wdrożenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu kompleksowego rozwiązania związanego z gromadzeniem dorobku naukowego oraz realizacją procesu oceny pracowniczej
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2024-rok/zarzadzenie-nr-382024-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-8-marca-2024-roku-40.html

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/lek-wet-pawel-stefanowicz-12-01-2024-r--128.html

Rezultaty: 301 - 310 z 76 podstron

  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 76