Terminy konsultacji od 27.06.2024 do 30.09.2024
Konsultacje w tygodniach, w których nauczyciele prowadzą dodatkowe zajęcia sportowe odbywają się w trakcie tych zajęć, w pozostałych terminach według poniższego harmonogramu.
mgr Iga Butrym - pokój nr 84
wtorek 17.00-18.30
czwartek 17.00-18.30
Urlop: 1.07.2024-18.08.2024
mgr Jan Ciesielski - pokój nr 41
wtorek 11.00-12.30
środa 11.00-12.30
Urlop: 5.07.2024-2.08.2024 oraz 19.08.2024-6.09.2024
dr Piotr Czaczka - pokój nr 8
poniedziałek (...)
https://swfis.upwr.edu.pl/o-nas/kadra/konsultacje-nauczycieli
Godziny pracy dziekanatu:pn-śr - 10.30-14.30, czw. - nieczynne, piątek - 10.30-14.30w soboty (w terminach zjazdów) Dziekanat czynny jest bez zmian
Szanowni Studenci,uprzejmie prosimy o przesyłanie wiadomości e-mailowych bezpośrednio do osób zajmujących się obsługą spraw związanych z określonym tokiem studiów. Jednocześnie informujemy, że dziekanat nie ma możliwości przekierowania połączeń telefonicznych między numerami.
Pracownicy Dziekanatu:
Kierownik dziekanatuinż. Małgorzata (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/wydzial/dziekanat
Członkowie Rady Szkoły Doktorskiej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu oraz jej promotorzy, w sumie 18 osób, zakończyli cykl szkoleń w ramach Szkoły Tutorów Akademickich prowadzonej przez Collegium Wratislaviense. SD UPWr to pierwsza w Polsce certyfikowana przez CW szkoła doktorska z tutoringiem.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/szkola-doktorska-upwr-z-tutoringiem-3684.html
Twórcy: Agnieszka Kita, Anna Pęksa, Tomasz Zięba
Data zgłoszenia: 16-06-2008
Nr zgłoszenia: P.385439
Data wydania decyzji: 22-06-2012
Nr patentu: 212825
Przedmiotem wynalazku są ekstrudowane chrupki kukurydziane zawierające kaszkę kukurydzianą z dodatkiem wytłoków lnianych charakteryzujących się prawie takim samym składem chemicznym co surowiec wyjściowy, jedynie ma obniżoną zawartość oleju. Odpad ten może być cennym dodatkiem do wielu produktów spożywczych, np. chrupek. Wynalazek dotyczy (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/innowacje/know-how/ekstrudowane-chrupki-kukurydziane
NBDC’S FOUNDERS
Prof. Dr. Odilio Alves-Filho, NewDryTech AS, Waister SRL, NorwayProf. Trygve Eikevik, Norwegian University of Science & Technology, Norway
SCIENTIFIC COMMITTEE OF NBDC 2022
Dr. Anna Michalska-Ciechanowska, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, PolandProf. Adam Figiel, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, PolandProf. Dr. Ireneusz Zbiciński, Lódź University of Technology, PolandProf. Aneta Wojdyło, University of Environmental and Life (...)
https://nbdc2022.upwr.edu.pl/konferencja/komitet-naukowy
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.