dr inż. Łukasz Bobak
dr hab. inż. Robert Bodkowski
mgr inż. Dorota Chorążyk
dr inż. Beata Cieniawska
dr inż. Katarzyna Czyż
dr inż. Marta Gas
prof. dr hab. Zbigniew Dobrzański
mgr inż. Monika Dymarska
dr inż. Elżbieta Gębarowska
dr inż. Anna Gliszczyńska
dr hab. inż. Witold Gładkowski
dr hab. Małgorzata Grabarczyk
prof. dr hab. inż. Ewa Huszcza
dr hab. Tomasz Janeczko, prof. nadzw.
prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk
dr Paulina Jawor
prof. dr hab. inż. Wiesław Kopeć
dr hab. inż. Edyta (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-zdobywcow-patentow-2017
Tetiana But, Patrycja Kałużna, Joanna Knysak, Stanisław Bidowaniec, Henryk Grzywna, Robert Jadach oraz Amadeusz Walczak reprezentowali Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu podczas konferencji International Forum-Competition of Young Researchers “Topical Issuses of Rational Use of Natural Resources”.
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/zdrastwujtie-dzien-dobry-100.html
Numer oferty: 11/2023/TŻ
Nazwa rozwiązania: „Fruit leathers” („Skóry owocowe”) jako prozdrowotna alternatywa dla tradycyjnych przekąsek
BACKGROUND
Skóry owocowe (fruit leather) są powszechnie znaną przekąską. Przygotowanie skór owocowych polega na zmiksowaniu owoców jednego lub kilku gatunków, rozprowadzeniu zmiksowanego materiału na tacy w cienkiej warstwie i suszeniu konwekcyjnym do chwili uzyskania tekstury umożliwiającej oddzielenie wysuszonej warstwy od powierzchni tacy. Uzyskany w (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/fruit-leathers-skory-owocowe-jako-prozdrowotna-alternatywa-dla-tradycyjnych-przekasek
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.