Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/studia/o-studiach/dziekanaty/wydzial-biotechnologii-i-nauk-o-zywnosci-5.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/power-upwr-20/szkolenia-podnoszace-kompetencje-ict-w-obszarze-ms-excel/dzial-wspolpracy-z-zagrani-1.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/power-upwr-20/autoprezentacja-i-wystapienia-publiczne-emisja-glosu/dzial-wspolpracy-z-zagran-1.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/katedra-architektury-krajobrazu/wizytowki-pracownikow/karolina-zalewska-9.html
Egzaminy magisterskie przed polsko-chińską komisją odbyły się w dniu 9 lutego 2017 w Centrum Geo-Info-Hydro
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/drugi-rocznik-absolwentow-wspolnych-polsko-chinskich-studiow-139.html

https://wmw.upwr.edu.pl/ogloszenia/szkolenie-pt-jak-zrobic-kilkadziesiat-elis-w-jeden-dzien---czyli-xmap-multipleks-50.html
w sprawie wprowadzenia zmian w zarządzeniu nr 23/2019 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 19 lutego 2019 roku w sprawie powołania stałej komisji rektorskiej ds. przeciwdziałania dyskryminacji
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1872022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-1-grudnia-2022-roku-189.html

https://upwr.edu.pl/badania/szkola-doktorska/tematy-badawcze-i-promotorzy/dziedzina-nauk-scislych-i-przyrodniczych-2.html
Numer oferty:  01/2023/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Chipsy z owoców albo warzyw  BACKGROUND Trendy w dążeniu do zdrowego stylu życia wpływają na rozwój światowego przemysłu spożywczego, w tym sektora owoców. Chipsy z owoców lub warzyw stanowią alternatywę w stosunku do tradycyjnych wyrobów przekąskowych z ziemniaków, smażonych w oleju roślinnym o wysokiej temperaturze, sprzyjającej powstawaniu szkodliwych dla zdrowia związków chemicznych, takich jak akrylamid. Najbardziej rozpowszechnionym (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/chipsy-z-owocow-albo-warzyw
Numer oferty: 05/2023/TŻ Nazwa rozwiązania: Ketchup o właściwościach prozdrowotnych BACKGROUND Według danych opublikowanych przez Euromonitor rynek ketchupu w Polsce został wyceniony na 500 mln złotych. Kategoria keczupu w placówkach małego formatu w pierwszym kwartale roku 2020 odnotowała 7% wzrost w wartości sprzedaży w porównaniu do analogicznego okresu roku ubiegłego. Keczup sprzedaje się w miarę równomiernie przez cały rok, ale początek sezonu grillowego to jeden z lepszych okresów (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/ketchup-o-wlasciwosciach-prozdrowotnych

Rezultaty: 341 - 350 z 66 podstron

  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 66