Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka, do roku akademickiego 2022/2023 "AGAT" MARCINIAK Sp.j. Sędzimirowice"Bastik" Sp. z o.o., Koźmin Wlkp."CEKO" Sp. z o.o. Goliszew"Dar Ogrodu" Dariusz Jezierski, Brudzew"EISBERG" Spółka z o.o., Legnica"FDP PASZE" Sp. z o.o., Lasocice"Krzyś" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe"KSIĄŻĘCY BROWAR NYSA" SP Z O.O."LES SECRETS DE DOMINIQUE", MEYRUEIS FRANCE"Masarnia" Bronisław Urbanowsi Bierutów"NORDIS" (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-zywnosci-i-zywienie-czlowieka
Administracja
Jan Bednarczyk – Burmistrz Miasta i Gminy Radków
Magdalena Bednarska-Wajerowska – Dyrektor Departamentu Funduszy Europejskich
Dariusz Chmura – Burmistrz Wołowa, Przewodniczący Konwentu Burmistrzów i Wójtów
Walery Czarnecki – Starosta Lubański
Paweł Czyszczoń – Dyrektor Wydziału Obszarów Wiejskich
Rafał Dutkiewicz – Prezydent Miasta Wrocławia
Zbigniew Dynak – Dyrektor Departamentu Rozwoju Regionalnego UM
Roman Kaczmarczyk – Burmistrz Lądka-Zdroju
Czesław Kręcichwost – Radny (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/rada-programowa-zielonej-doliny
Projekty doktoranów realizowane w INoGiOŚ:
Czynniki decydujące o degradacji biowęgla w glebie w kontekście możliwości wykorzystania węgla pirogenicznego jako narzędzia sekwestracji CO2 - mgr Magdalena Bednik, promotorzy: dr hab. E. Jamroz prof. UPWr i dr hab. A. Medyńska-Juraszek
Współczesna transformacja gleb czarnoziemnych w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem właściwości i przemian materii organicznej - mgr Michał Dudek, promotorzy: dr hab. B. Łabaz prof. UPWr i dr hab. A. (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/projekty/projekty-doktorantow
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.