Ogłoszenie o otwartym konkursie na stypendystkę/stypendystę
Zakład Antropologii Instytutu Biologii Środowiskowej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu poszukuje dwóch stypendystów/ stypendystek do projektu OPUS-22 LAP finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki pt.: „Bioarcheologia i archeologia krajobrazów represji Narodowo-Socjalistycznych: Perspektywa Europy Środkowo-Wschodniej”.
Wymagania:
status studenta studiów I lub II stopnia z zakresu biologii człowieka (antropologii (...)
https://phd.upwr.edu.pl/dla-kandydatow/rekrutacja/sciezka-projektowa/ogloszenia-archiwalne/nabor-na-stanowisko-stypendysty-doktoranta-na-projekt
Numer oferty: 02/2020/TŻ
Nazwa rozwiązania: Sposób wytwarzania obranych, podgotowanych bulw ziemniaka, pakowanych próżniowo, odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy o stabilnym, korzystnym zabarwieniu, nadających się do przechowywania chłodniczego Opis rozwiązania: Produkcja obranych, konserwowanych ziemniaków przeznaczonych do przechowywania chłodniczego stwarza szereg problemów związanych, zarówno z zahamowaniem ciemnienia miąższu bulw ale i ich (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kolorowe-ziemniaki-pakowane-prozniowo
Numer oferty: 04/2020/TŻ
Nazwa rozwiązania: Sposób wytwarzania koncentratu do sporządzania pyz na bazie suszu z ziemniaka surowego, odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy, o stabilnym i korzystnym zabarwieniu ugotowanej potrawy odpowiadającym użytemu surowcowi oraz o typowych cechach organoleptycznych pyz ziemniaczanych Opis rozwiązania: Istotą proponowanego rozwiązania jest sposób wytwarzania koncentratu do sporządzania pyz na bazie suszu z ziemniaka (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kolorowe-pyzy-ziemniaczane-koncentrat
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.