Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
W nauce obok samej nauki najważniejsze są kontakty. Ich budowaniu służy program wsparcia wymiany stypendialnej PROM. W tym roku skorzystali z niego Karolina Tkacz, Igor Turkiewicz i Tomasz Noszczyk.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prom-jak-to-sie-robi-w-ameryce-3361.html
Jury złożone z przedstawicieli wiodących Uniwersytetów w Polsce, przedstawicieli Partnerów Biznesowych oraz IEEE oceniło pracę pt.: "Wyznaczanie deformacji terenu na obszarze Górnego Śląska z zastosowaniem satelitarnych zobrazowań radarowych" realizowaną pod opieką dr inż. Kamilii Pawluszek-Filipiak jako najlepszą w kategorii Największa Wartość Merytoryczna.
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/karolina-stuchly-wyrozniona-w-ogolnopolskim-konkursie-prac-dyplomowych-inzynierskich-superstar-4-science-2022-311.html
Znają się od liceum. Razem skończyli studia na technologii żywności i żywienia. Teraz pracują w jednym zespole jako doktoranci Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności pod okiem prof. Anety Wojdyło. Wspólnie wyjeżdżają na staże zagraniczne, gdzie poznają nowe metody badawcze i uczą się pracować w międzynarodowym środowisku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowy-dream-team-karolina-tkacz-i-igor-turkiewicz-3562.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/radyp/rada-programowa-dla-kierunku-zootechnika-4.html

https://upwr.edu.pl/uczelnia/imprezy-uczelniane/wieczory-pawlowickie/archiwum-wydarzen/2006-2.html

https://biblioteka.upwr.edu.pl/o-bibliotece/struktura/biblioteka-glowna/dzial-administracji-2.html
Rada Wydziału Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu w dniu 10 października 2018 r. nadała mgr inż. Karolinie Kolasińskiej stopień naukowy doktora w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie ochrona i kształtowanie środowiska, w specjalności zagospodarowanie wód opadowych.
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/instytut-inzynierii-srodowiska/aktualnosci/karolina-kolasinska-doktorantka-w-naszym-instytucie-uzyskala-stopien-doktora-42.html
Rada Programowa dla kierunku Żywienie człowieka i dietetyka Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni Członkowie:                dr hab. Maciej Oziembłowski, prof. uczelni dr inż. Danuta Figurska-Ciura dr inż. Dominika Mazurkiewicz dr inż. Ewa Pejcz dr inż. Anna Żołnierczyk przedstawiciel studentów – Yelizaveta Kurnytska Przedstawiciele otoczenia gospodarczego:dr inż Karolina Łoźna - dietetyk w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym im. Jana Mikulicza-Radeckiego we Wrocławiu (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/zywienie-czlowieka-i-dietetyka
Jak mówi przysłowie, przez żołądek do serca. A u nas – do mózgu, bo studia na kierunkach dotyczących żywności rozwijają głównie ten organ. W menu UPWr oferuje technologię żywności i żywienie człowieka, technologię i organizację gastronomii, żywienie człowieka i dietetykę i zarządzanie jakością i analizę żywności. Bon appetit!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studia-zwiazane-z-zywnoscia-z-czym-to-sie-je-3849.html
Scientific committee Anna Karczewska (Chair), WUELF, Poland Stefan Norra, Potsdam University, Germany Karolina Lewińska, Adam Mickiewicz University in Poznań, Poland Remigio Paradelo Nuñez, University of Santiago de Compostela, Spain Jose Navarro-Pedreño, Miguel Hernández University of Elche, Spain Eren Taskin, Free University of Bolzano, Italy Georges Ndzana, University of Yaounde I, Cameroon; Chinese Academy of Agricultural Sciences, China Amor Mtimet, Ministry of Agriculture, (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/konferencje--seminaria/workshop-on-soil-degradation/scientific-committee

Rezultaty: 41 - 50 z 23 podstron

  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 23