Komisje (stan na 31.08.2024 r.)
Komisji ds. sprawozdawczości i informacji o działalności badawczejPrzewodnicząca: dr hab. Marianna Szczypka, prof. uczelniWiceprzewodnicząca: dr hab. Bożena Króliczewska, prof. uczelniSekretarz: dr Magdalena FlorekCzłonkowie:dr hab. Agnieszka Partyka, prof. uczelnidr hab. Piotr Sławuta, prof. uczelnidr Karolina Goździewska-Harłajczukdr Bartłomiej Liszkadr Julia Millerdr Agnieszka Suszko-Pawłowskadr hab. Ewa Wałecka-Zacharska, prof. uczelnidr Anna (...)
https://wmw.upwr.edu.pl/nauka/rada-dyscypliny/komisje-rd
Skład Rady Naukowej Dyscypliny Weterynaria (stan na 31.08.2024 r.)
Członkowie Rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego
prof. dr hab. Wojciech Niżański, Przewodniczący
prof. dr hab. Bożena Obmińska - Mrukowicz, Wiceprzewodnicząca
prof. dr hab. Jacek Bania
prof. dr hab. Jarosław Bystroń
prof. dr hab. Anna Chełmońska-Soyta
prof. dr hab. Paweł Chorbiński
prof. dr hab. Andrzej Gaweł
prof. dr hab. Maciej Janeczek
prof. dr hab. Zdzisław Kiełbowicz
prof. dr hab. dr h.c. Krzysztof (...)
https://wmw.upwr.edu.pl/nauka/rada-dyscypliny/sklad-rady-dyscypliny
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
dr inż. Anna Gliszczyńska – uzyskała stopień doktora habilitowanego nauk biologicznych w dyscyplinie biotechnologia na podstawie cyklu publikacji pod tytułem: „Chemoenzymatyczne modyfikacje struktury biologicznie aktywnych związków pochodzenia naturalnego”, nadany uchwałą Rady Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności z dnia 26 września 2017 roku
dr inż. Artur Gryszkin – uzyskał stopień doktora habilitowanego nauk rolniczych w dyscyplinie (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorzy-habilitowani--ktorzy-odebrali-promocje-poczas-inauguracji-roku-akademickiego-2018-2019
Kilka tysięcy wrocławian przyjechało do Pawłowic na VI Święto sera i wina. Nie tylko mogli kupić sery i wina, ale też wysłuchać gawędy Katarzyny Bosackiej i kibicować uczestnikom studenckiego konkursu o tytuł mistrza kuchni, w którym walczono o Nagrodę Rektora.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/tlumy_na_vi_swiecie_sera_i_wina-114.html
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.