Podczas Święta sera i wina w Centrum Produktu Regionalnego UPWr będzie można zwiedzić serowarnię i zobaczyć, jak wytwarza się sery rzemieślnicze. W tajniki tego procesu wprowadzać będzie dr Marek Szołtysik z Katedry Rozwoju Funkcjonalnych Produktów Żywnościowych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zapraszamy-do-zwiedzania-serowarni-4132.html
Komisje stałe w kadencji 2020-2024
Zespól doradczy ds. dobrostanu zwierząt w kadencji 2020-2024,powołany na podstawie § 49 ust. 2 Statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu oraz art. 25 ust. 3 ustawy z dnia 15 stycznia 2015 r. o ochronie zwierząt wykorzystywanych do celów naukowych lub edukacyjnych (t.j. Dz. U. z 2019 poz. 1392) przez dziekana - kierownika podmiotu prowadzącego działalność w zakresie wykorzystywania zwierząt do celów naukowych i edukacyjnych.Skład zespołu:dr Izabela (...)
https://wmw.upwr.edu.pl/studia/rada-programowa/komisje-rp
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.