Doktorzy i ich promotorzydr Karolina Tkacz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
dr Igor Turkiewicz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
dr Mateusz Drożdżewskiprof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica
dr Dariusz Strugarek prof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica
dr Katarzyna Kosiorowskadr hab. Aleksandra Mirończuk
dr Aneta Urbanekdr hab. Aleksandra Mirończuk
dr Agata Mikołajczyk-Martinez prof. dr hab. Maciej Ugorski
dr Marcjanna Wimonć prof. dr hab. Maciej Ugorski
dr Paulina Bączekdr hab. inż. Aleksandra (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-doktorow-i-ich-promotorow-2023
Twórcy: Agnieszka Kita, Anna Pęksa, Tomasz Zięba
Data zgłoszenia: 16-06-2008
Nr zgłoszenia: P.385439
Data wydania decyzji: 22-06-2012
Nr patentu: 212825
Przedmiotem wynalazku są ekstrudowane chrupki kukurydziane zawierające kaszkę kukurydzianą z dodatkiem wytłoków lnianych charakteryzujących się prawie takim samym składem chemicznym co surowiec wyjściowy, jedynie ma obniżoną zawartość oleju. Odpad ten może być cennym dodatkiem do wielu produktów spożywczych, np. chrupek. Wynalazek dotyczy (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/innowacje/know-how/ekstrudowane-chrupki-kukurydziane
Konkurs pn. „OZE w obiektywie studentów Inżynierii Środowiska” na najładniejszą fotografię z zakresu Odnawialnych Źródeł Energii został ogłoszony w dniu 23 czerwca 2019 r. przez Dyrektora Instytutu Inżynierii Środowiska dr hab. inż. Mirosława Wiatkowskiego, prof. UPWr
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/konkurs-oze-w-obiektywie-studentow-is-250.html
15-19 kwietnia 2015 roku, w Rogowie k. Łodzi ramach Baltic University Programme odbyła się studencka konferencja pod hasłem „Feeding the world without destroying the world: Can food production be(come) sustainable?”. Paweł Bogusz został wybrany reprezentantem studentów w radzie Baltic University Programme
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/baltic-university-spring-students-conference-2015-78.html
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.