Rada Programowa dla grupy kierunków Technologia żywności i żywienie człowieka, Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Przewodniczący: dr inż. Joanna Chmielewska, prof. uczelni
Członkowie:
dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni
dr hab. Witold Gładkowski, prof. uczelni
dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. uczelni
dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni
prof. dr hab. Joanna Wyka
dr inż. Xymena Połomska
dr inż. Anna Salejda
dr inż. Agata Wojciechowicz-Budzisz
przedstawiciele (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-zywnosci-i-zywienie-czlowieka--zarzadzanie-jakoscia-i-analiza-zywnosci
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.