Rada Programowa dla grupy kierunków Technologia żywności i żywienie człowieka, Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Przewodniczący: dr inż. Joanna Chmielewska, prof. uczelni
Członkowie:
- dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni
- dr hab. Witold Gładkowski, prof. uczelni
- dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. uczelni
- dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni
- prof. dr hab. Joanna Wyka
- dr inż. Xymena Połomska
- dr inż. Anna Salejda
- dr inż. Agata Wojciechowicz-Budzisz
przedstawiciele studentów:
- Dominika Komar (kierunek ZJiAŻ)
- Karol Lewaniec (kierunek TŻiŻC)
przedstawiciel otoczenia gospodarczego
- Ewelina Nowak (Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska Międzybórz)
- Przemysław Leszczyński (Browar Profesja Wrocław)
- Sabina Połońska (Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Środzie Śląskiej)