Technologia żywności i żywienie człowieka, Zarządzanie jakością i analiza żywności

Rada Programowa dla grupy kierunków Technologia żywności i żywienie człowieka, Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności

Przewodniczący: dr inż. Joanna Chmielewska, prof. uczelni

Członkowie:   

  • dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni
  • dr hab. Witold Gładkowski, prof. uczelni
  • dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. uczelni
  • dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni
  • prof. dr hab. Joanna Wyka
  • dr inż. Xymena Połomska
  • dr inż. Anna Salejda
  • dr inż. Agata Wojciechowicz-Budzisz

przedstawiciele studentów:

  • Dominika Komar (kierunek ZJiAŻ)
  • Karol Lewaniec (kierunek TŻiŻC)

przedstawiciel otoczenia gospodarczego

  • Ewelina Nowak (Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska Międzybórz)
  • Przemysław Leszczyński (Browar Profesja Wrocław)
  • Sabina Połońska (Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Środzie Śląskiej)