Rada Programowa dla grupy kierunków Technologia żywności i żywienie człowieka, Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Przewodniczący: dr inż. Joanna Chmielewska, prof. uczelni
Członkowie:
dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni
dr hab. Witold Gładkowski, prof. uczelni
dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. uczelni
dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni
prof. dr hab. Joanna Wyka
dr inż. Xymena Połomska
dr inż. Anna Salejda
dr inż. Agata Wojciechowicz-Budzisz
przedstawiciele (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-zywnosci-i-zywienie-czlowieka--zarzadzanie-jakoscia-i-analiza-zywnosci
SKŁAD RADY DZIEKAŃSKIEJ WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI od 1.10.2023
1. Dr hab. inż. Barbara Żarowska – przewodnicząca rady
2. Dr inż. Joann Chmielewska, prof. uczelni
3. Dr hab. inż. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni
4. Prof. dr hab. inż. Agnieszka Kita
5. Prof. dr hab. inż. Zbigniew Lazar
6. Prof. dr hab. inż. Anna Gliszczyńska
7. Prof. dr hab. inż. Joanna Kawa - Rygielska
8. Prof. dr hab. inż. Waldemar Rymowicz
9. Dr hab. (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wydzial/rada-dziekanska/sklad-rady-dziekanskiej
Przewodnicząca:
dr hab. Bożena Króliczewska, prof. uczelni
Członkowie:
dr Tomasz Kokurewicz
prof. dr hab. Joanna Wyka
dr hab. inż. Jacek Twardowski
dr hab. inż. Ryszard Pokładek
dr hab. inż. Robert Kalbarczyk
prof. dr hab. inż. Wojciech Dobicki
dr hab. Magdalena Wołoszyńska
dr hab. inż. Marek Trojanowicz
dr hab. inż. Kamila Nowosad
dr hab. inż. Katarzyna Pawęska
dr hab. Marianna Szczypka
prof. dr hab. inż. Anna Pęksa
dr hab. Marek Furmankiewicz
dr hab. Magdalena Wróbel-Kwiatkowska
Justyna (...)
https://biblioteka.upwr.edu.pl/o-bibliotece/rada-biblioteczna
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.