Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://phd.upwr.edu.pl/dla-kandydatow/tematy-badawcze-2024-2025/rolnictwo-i-ogrodnictwo/turnover-of-organic-matter-enhanced-by-microbial-stimulation-during-composting-of-lignocellulosic-biomass-6.html

https://phd.upwr.edu.pl/dla-kandydatow/tematy-badawcze-2023-2024/technologia-zywnosci-i-zywienia/badanie-strawnosci-i-wlasciwosci-antyoksydacyjnych-sokow-ziemniaczanych-otrzymanych-z-czerwonych-i-fioletowych-bulw-poprzez-biotransformacje-zwiazkow-biologicznie-aktywnych-za-pomoca-bakterii-kwasu-mlekowego-i-drozdzy--2.html

https://phd.upwr.edu.pl/dla-kandydatow/tematy-badawcze-2024-2025/technologia-zywnosci-i-zywienia/the-study-of-the-structure-and-color-stability-of-acylated-anthocyanins-subjected-to-co-pigmentation-using-herbs-rich-in-phenolic-compounds-and-selected-polysaccharides-in-model-studies-7.html
prof. dr hab. inż. Mirosław Anioł dr hab. Agnieszka Bartmańska dr inż. Łukasz Bobak dr inż. Hanna Boruczkowska dr inż. Tomasz Boruczkowski prof. dr hab. Józefa Chrzanowska dr inż. Ewa Tomaszewska-Ciosk dr hab. Anna Dąbrowska dr inż. Monika Dymarska dr inż. Elżbieta Gębarowska dr hab. Inż. Anna Gliszczyńska, profesor uczelni dr hab. Inż. Witold Gładkowski, profesor uczelni mgr inż. Jakub Grzeszczuk prof. dr hab. inż. Ewa Huszcza dr hab. inż. Tomasz Janeczko, profesor uczelni dr inż. Anna (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-zdobywcow-patentow--swieto-upwr--listopad-2020
Informacje o studiaach podyplomowych z zakresu jakości zdrowotnej żywności w nadzorze weterynaryjnym i sanitarnym Czas trwania: 2 semestry Kierownik Studiówdr Krystyna Morzyk Zastępca Kierownikadr Katarzyna Kosek-Paszkowska, prof. uczelni Sekretariatmgr Elżbieta Wierzejska-Witko AdresWydział Medycyny WeterynaryjnejKatedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Konsumentaul. C. K. Norwida 3150-375 Wrocławtel. 71 320-5439fax. 71 320-5411e-mail podyplomowe.wet@upwr.edu.pl
https://wmw.upwr.edu.pl/studia/szkolenia-specjalizacyjne-i-studia-podyplomowe/dobra-praktyka-produkcyjna-i-higieniczna-oraz-audytowanie-systemow-jakosci-zdrowotnej-zywnosci/informacje-pod
Medal złoty za długoletnią służbę dr hab. Anna Czubaszek, prof. uczelni dr hab. Kazimierz Ćmielewski, prof. uczelni prof. Wojciech Dobicki dr hab. Daniel Garlikowski, prof. uczelni prof. Bernard Kontny Mieczysław Łyskawa dr hab. Krzysztof Matkowski, prof. uczelni dr inż. Ewa Moszczyńska Elżbieta Nawłoka Ewa Palczyńska prof. Stanisław Pietr dr hab. Ryszard Polechoński, prof. uczelni Danuta Siemiatycka Maria Skonieczna Bożena Szczepańska Elżbieta Trośniak Medal srebrny za długoletnią (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-wszystkich-nagrodzonych-i-wyroznionych-osob-podczas-uroczystosci

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/produkty-spozywcze-o-wyzszej-funkcjonalnosci-z-ekologicznego-surowca-roslinnego-3.html
1951–1954Dziekanprof. dr inż. Stanisław BacProdziekaniz-ca prof. dr inż. Roman Hlibowickidoc. dr hab. inż. Adam Schmuck 1954–1958Dziekandoc. dr inż. Roman HlibowickiProdziekanidoc. dr inż. Zbigniew Dziewońskiz-ca prof. dr inż. Czesław Wajdzikdoc. dr Rudolf Hohenberg 1958–1961Dziekanprof. dr inż. Jan WierzbickiProdziekanidoc. dr Rudolf Hohenberg 1961–1965Dziekanprof. dr inż. Roman HlibowickiProdziekaniprof. dr hab. inż. Eugeniusz Ralskiz-ca prof. dr hab. inż. Czesław (...)
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/historia--misja-i-strategia/dziekani-i-prodziekani-wydzialu

https://upwr.edu.pl/uczelnia/o-uczelni/historia-uczelni/sapere-aude/laureaci-sapere-aude-1.html
Rada Programowa dla kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni Członkowie:                dr hab. Aleksandra Zambrowicz, prof. uczelni dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni dr inż. Danuta Figurska-Ciura dr inż. Dominika Mazurkiewicz dr inż. Maciej Bienkiewicz przedstawiciel studentów – Michał Smorczewski przedstawiciele otoczenia gospodarczego – Zbigniew Koźlik (szef kuchni w Hotelu HP Park Plaza, Wrocław) Rafał  Grzegorzek (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-i-organizacja-gastronomii

Rezultaty: 31 - 40 z 32 podstron

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 32